Wat gasten zeggen

19 berichten, 2 pagina's 
26-06-2018
Geplaatst door: nathalie

boeken!!!!

hier moet je heen
Mooie, nette en prachtig ingerichte monumentale b&b
en dan de gastvrijheid , Ton legt je echt in de watten, zowel met het ontbijt, als met zijn kennis van de streek.
Een geboren gastheer want hij voelt perfect aan wat de gasten willen
En dan heb je natuurlijk ook nog de practhige ligging
Geen enkele reden om aan deze b&b voorbij te gaan, boeken!

15-02-2018
Geplaatst door: Ruud en Christine

Heerlijk

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad in Huize Middendorp. Een warm welkom van Ton en Marian, een prachtige sfeervolle B&B en een fantastische kamer.
Een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood.
Ton kan je veel vertellen over de omgeving. Het was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we Huize Middendorp bezocht hebben. Tot ziens

17-07-2017
Geplaatst door: Petra en Jos

Enorm genoten

We hebben het enorm naar onze zin gehad bij Ton en Marian. Een hele fijne kamer, fijne bedden en een prachtige ruime badkamer. Alles heel netjes en hygiënisch. Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker. We kregen veel tips en hulp van Ton voor onze geplande uitjes. Nogmaals, een dikke 10 voor deze B&B! Dankjewel Ton en Marian! Groetjes Petra en Jos.

05-06-2017
Geplaatst door: Gerrit en Ria Zegel

We hebben twee heerlijke nachten gehad in de B&B Middendorp in Ellecom. De ontvangst voelde meteen vertrouwd aan.Prima kamer en badkamer. Uitstekend ontbijt. Fijn kunnen genieten van de rust en de mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

27-05-2017
Geplaatst door: Ton en Marian

Veel van onze gasten boeken via de website bedenbreakfst.nl en plaatsen daar hun review.
Zie https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ellecom/huize-middendorp/63658/

17-10-2015
Geplaatst door: Jan en Mariëlle

Genieten bij jullie...

Wij hebben 2 dagen verbleven in Huize Middendorp.Hartelijke, gastvrije ontvangst in een mooie boerderij waar wij genoten hebben. De B&B staat in een rustige omgeving van waaruit je heerlijk kan wandelen en fietsen.Een fijne huiskamer met pantry waar je vrij koffie en thee kan zetten.Veel boeken en spelletjes aanwezig,zodat iedereen zich kan vermaken.Het ontbijt was heerlijk met ruime keus.

Tip in de buurt: Doesburg, de Veluwezoom(waar we nog reëen gespot hebben) en Restaurant de Peerdestal waar je heerlijk kan eten.
Ton en Marian,bedankt voor jullie gastvrijheid.

11-10-2015
Geplaatst door: Joyce en Rienk Jan

verblijf

Wij hebben twee dag verbleven op Huize Middendorp. Prima kamer en badkamer. Fijn bed. Toen ik aangaf niet zo van halfvolle yoghurt te houden, stond er de volgende dag meteen volle yoghurt op tafel. Ton is een vriendelijke, aardige gastheer. Kortom een heel fijn plekje wat ik van harte kan aanbevelen.

25-08-2015
Geplaatst door: Iet van Bree en Martin Prins

Heerlijk verblijf

We hebben van 17 tot 23 augustus bij Ton en Marian in de B&B een heerlijk verblijf gehad. Ton ne Marian zijn een goede gastheer en -vrouw. De kamer was prima, het ontbijt zéér uitgebreid. De ontbijtkamer/ verblijfsruimte is goed, achter het huis een lekker zitje buiten - kortom het was af.
Prima plaats om vakantie te vieren dus.

14-05-2015
Geplaatst door: Marten, Nadine en Vincent

We hebben een heerlijk verblijf gehad! De kamer was schoon, de bedden zacht en de gastvriendelijkheid verrukkelijk. Ook onze zoon (6 maanden) voelde zich zichtbaar op zijn gemak. We komen zeker nog eens.

En boven alles: de cake voor mijn verjaardag was lekker!