gastenboek

15 berichten, 2 pagina's 
27-05-2017
Geplaatst door: Ton en Marian

Veel van onze gasten boeken via de website bedenbreakfst.nl en plaatsen daar hun review.
Zie https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ellecom/huize-middendorp/63658/

17-10-2015
Geplaatst door: Jan en Mariëlle

Genieten bij jullie...

Wij hebben 2 dagen verbleven in Huize Middendorp.Hartelijke, gastvrije ontvangst in een mooie boerderij waar wij genoten hebben. De B&B staat in een rustige omgeving van waaruit je heerlijk kan wandelen en fietsen.Een fijne huiskamer met pantry waar je vrij koffie en thee kan zetten.Veel boeken en spelletjes aanwezig,zodat iedereen zich kan vermaken.Het ontbijt was heerlijk met ruime keus.

Tip in de buurt: Doesburg, de Veluwezoom(waar we nog reëen gespot hebben) en Restaurant de Peerdestal waar je heerlijk kan eten.
Ton en Marian,bedankt voor jullie gastvrijheid.

11-10-2015
Geplaatst door: Joyce en Rienk Jan

verblijf

Wij hebben twee dag verbleven op Huize Middendorp. Prima kamer en badkamer. Fijn bed. Toen ik aangaf niet zo van halfvolle yoghurt te houden, stond er de volgende dag meteen volle yoghurt op tafel. Ton is een vriendelijke, aardige gastheer. Kortom een heel fijn plekje wat ik van harte kan aanbevelen.

25-08-2015
Geplaatst door: Iet van Bree en Martin Prins

Heerlijk verblijf

We hebben van 17 tot 23 augustus bij Ton en Marian in de B&B een heerlijk verblijf gehad. Ton ne Marian zijn een goede gastheer en -vrouw. De kamer was prima, het ontbijt zéér uitgebreid. De ontbijtkamer/ verblijfsruimte is goed, achter het huis een lekker zitje buiten - kortom het was af.
Prima plaats om vakantie te vieren dus.

14-05-2015
Geplaatst door: Marten, Nadine en Vincent

We hebben een heerlijk verblijf gehad! De kamer was schoon, de bedden zacht en de gastvriendelijkheid verrukkelijk. Ook onze zoon (6 maanden) voelde zich zichtbaar op zijn gemak. We komen zeker nog eens.

En boven alles: de cake voor mijn verjaardag was lekker!